Levende og moderne formidling

Sprogbutikken Profil Inger Helle-Nielsen Sproget i virksomheden Situationer og behov Analyse af virksomhedens skriftlige materiale Sprogpolitik Eksempler Tekstarbejde Eksempler Individuel support Kurser Forløb Teoribog ''Med andre ord'' Udvalgte afsnit Kontakt Kundeliste Sprog i dag Godt nytår (med stort eller småt) Fra kancellistil til moderne sprog Det korrekte komma Det gode mailsprog Sammenhæng mellem mundtlig og skriftlig kommunikation Jeg, mig, man og du At lugte og at dufte Forside

Tekstarbejde

Helle-Nielsen skriver tekster i et kundevenligt sprog

  • Kundebreve, der signalerer firmaets værdier

  • Nyhedsbreve og pressetekster, der bliver læst
  • Fagtekster og rapporter, der er til at forstå
  • Ledere, der rammer plet
  • Hjemmesidetekster, der er skræddersyede til nettet
  • Tilbud og kontrakter, der er enkle og præcise

Hos Helle-Nielsen Kommunikation kan man få skrevet hele teksten, eller man kan få støtte og sparring undervejs i skriveprocessen. Alt efter behov er der hjælp at hente i alle faser, lige fra de første udkast til den sidste gennemskrivning.

Pris  kr. 450 ekskl. moms pr. time - få et tilbud        

Kunderne siger:

"Du giver vores tekster til bl.a. hjemmesiden og artikler til Aktionær Nyt et løft. Udfærdiger pressemeddelelser og er ellers en god sparringspartner. Servicen er i top - altid hurtig tilbagemelding og klar besked om, hvornår jeg kan forvente at have mine tekster retur. En god samarbejdspartner, som jeg sætter pris på."
Jane Dahl, marketingchef, Skælskør Bank

""Det vi får ud af at bruge dig, er, at vi får givet vores skriftlige materiale et løft, således at det fremstår professionelt og er læsbart og entydigt i sin kommunikation."
Viggo Dandanell, direktør, Dandanell Systemrådgivning A/S

:

Telefon: 44 95 24 93 | E-mail: ihn@hellekomm.dk

: