Levende og moderne formidling

Sprogbutikken Profil Inger Helle-Nielsen Sproget i virksomheden Situationer og behov Analyse af virksomhedens skriftlige materiale Sprogpolitik Eksempler Tekstarbejde Eksempler Individuel support Kurser Forløb Teoribog ''Med andre ord'' Udvalgte afsnit Kontakt Kundeliste Sprog i dag Godt nytår (med stort eller småt) Fra kancellistil til moderne sprog Det korrekte komma Det gode mailsprog Sammenhæng mellem mundtlig og skriftlig kommunikation Jeg, mig, man og du At lugte og at dufte Forside

Teoribog "Med andre ord"

Bogen handler om, hvordan man med enkle redskaber kan effektivisere kommunikationen i en virksomhed og formulere sig i et aktivt, personligt og forståeligt sprog.

I bogen gennemgås konkrete eksempler på sproglige fejl - og problemtyper, og læseren får gode idéer til, hvordan man kan formulere sig. Desuden kan man læse om relevant sprogteori i tilknytning til de konkrete eksempler, sådan at læseren får opdateret sin viden om et korrekt og moderne sprog.

”Med andre ord” henvender sig til alle, der ønsker at kommunikere så hensigtsmæssigt som muligt og med den størst mulige effekt. Det er dog først og fremmest den skriftlige kommunikation i virksomheden, bogen handler om.

”Med andre ord” koster kr. 175,- og kan bestilles på ihn@hellekomm.dk

Kunderne siger:

"Jeg har med stor fornøjelse gennemlæst "Med andre ord" fra A til Z. Den indeholder mange gode illustrative eksempler, som kan hjælpe i hverdagen, hvis man ellers tænker over det."
Viggo Dandanell, direktør, Dandanell Systemrådgivning A/S

:

Telefon: 44 95 24 93 | E-mail: ihn@hellekomm.dk

: